Правителството на  е одобрило за спешно използване руската ваксина срещу

...
Правителството на  е одобрило за спешно използване руската ваксина срещу
Коментари Харесай

Никарагуа одобри спешно руската ваксина

Правителството на  е одобрило за незабавно потребление съветската ваксина против ковид " Спутник V ", съобщи Асошиейтед прес. Никарагуа напредва в договарянията си с Русия за доставки на имунизацията, уточни държавният информативен уебсайт " Ел 19 Дихитал ", представен от.
Това е първата ваксина, утвърдена в Никарагуа. Правителството разгласи през януари, че е подхванало дейности за покупка на ваксини от разнообразни лаборатории по света и се надява в началото да имунизира 3,7 милиона души. Управлението на президента Даниел Ортега беше подложено на критика, че не е въвело строги санитарни ограничения, с цел да забави разпространяването на вируса.
 Макрон: Ако съветската ваксина получи утвърждение, ще я използваме във Франция Макрон: Ако съветската ваксина получи утвърждение, ще я използваме във Франция
Франция не може да ползва имунизацията Sputnik V, до момента в който съветският производител не подаде заявление за регистрация пред европейските управляващи...
Здравното министерство заяви през днешния ден, че в страната са регистрирани близо 6300 доказани случая на болест с ковид и 170 умряли, само че организация Граждански център за наблюдаване, състояща се от деятели и самостоятелни лекари, твърди, че умрелите в резултат на COVID-19 са близо 3 000.
Вчера имунизацията " Спутник V " беше утвърдена от Мексико, а преди този момент и от други страни с леви държавни управления, измежду които Аржентина, Боливия и Венецуела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР